Thursday, May 31, 2007

What IF 21 - 26

Ce-ar fi daca… ar exista un ziar masticabil. Adica...ziarul cel mai citit din Bucuresti sa fie facut dintr-o foita de gelatina cu diverse arome, iar pozele sa fie din ciocolata colorata. Ziarul are trebui sa fie vandut la acelasi pret ca un ziar normal pentru a avea succes, si si-ar castiga un grad de notorietate ridicat.

Ce-ar fi daca… ar exista ziua fericirii in calendar sau sa fie o lege. Toata lumea sa uite de griji, la serviciu toata lumea sa rada, sa zambeasca, sa fie bine dispusa. In autobuze, in metrou, pe strada toti sa fie in culmea fericirii, totul sa mearga ca pe strune.

Ce-ar fi daca… intrebarile te-ar putea ajuta sa te gandesti ce sa faci in caz ca nimic nu s-ar intampla.

Ce-ar fi daca… am muta capitala intr-un oras cu 200.000 de locuitori. De mult nu au mai fost schimbari din astea, si poate s-ar schimba si bucurestenii un pic, daca n-ar mai trai intr-un oras atat de discutat.

Ce-ar fi daca… am face reclama la fructe si legume. Oamenii trebuie sa manance zilnic 5 portii de legume si fructe (conform spuselor nutritionistilor), poate asa nu ar mai uita sa cumpere si fructe cand se duc la piata, nu numai carne si chips-uri.

Ce-ar fi daca… s-ar promova pe TV si codul bunelor maniere. Sa fie spoturi de 30-45 secunde in care sa se vorbeasca de diferite situatii intalnite si solutiile corecte ale lor.

-- Ene Dorina

1 comment:

Sorin Dincea said...

Ultima e grozava! Numai buna pentru CRS; ma mir ca nu s-a facut deja.