Thursday, June 7, 2007

S-a incheiat etapa preliminara a concursul WHAT IF!

Iata ca, dupa mai bine de doua saptamani de efervescenta a ideilor creative, anuntam oficial incheierea etapei preliminare de inscrieri la concursul WHAT IF.

Ce urmeaza acum? Etapa de jurizare si multa tensiune pentru toti cei 41 de participanti care au dat frau liber imaginatiei si creativitatii lor, rezultand peste 160 de idei finaliste.

Ideile vor intra acum in competitia pentru marele premiu WHAT IF: o invitatie la cele doua zile ale evenimentului IDEA FORUM, precum si la cina oficiala din seara zilei de 13 iunie, unde castigatorii vor fi alaturi de invitatii internationali si speakerii evenimentului.

Cei cinci norocosi castigatori vor fi desemnati maine, pana in orele 18:00, urmand a fi contactati telefonic. De asemenea, in ziua evenimentului, mari castigatori vor anuntati si pe site-ul IDEA FORUM .

Multumim cu acesta ocazie tuturor asociatiilor studentesti care ne-au sprinit in promovarea concursului WHAT IF: ADVICE Students, BOS Romania, Asociatia Studentilor de la FJSC, Prime Romania, Team Work si VIP.

Asadar, mult succes tuturor participantilor si la cat mai multe idei!!!

--Oana Gargarea

No comments: