Thursday, June 7, 2007

WHAT IF 145

Ce-ar fi daca...s-ar face reclama la scutere care deja sunt foarte des intalnite in Italia de ex (unde timp de 6 luni am vazut atat tineri cat si oameni de afaceri la costum pe scutere). O posibila reclama ar fi:


Grup tinta: oameni de afaceri
Bucuresti, 5 PM, orice intersectie mare: agitatie mare, claxonari, oameni nervosi.dintr-o data imaginea nu mai are sunet si pe fundal se aude o melodie relaxanta ( de ex "Beautiful day" - U2) si apare un om la costum pe scuter, care asculta aceasta melodie si se strecoara usor printre masinile blocate in trafic.
Slogan “Ziua abia a inceput”

Grup tinta: 21-30 de ani
Bucuresti: aglomeratie, un tip "smecher" cu masina decapotabila, da din cap si incearca sa agate o tipa pe strada, care asteapta autobuzul, dar ramane blocat in trafic si se enerveaza, dintr-o data nemaifiind atat de "atragator".Un tip super relaxat vine din spatele masinii pe un scuter si ii ofera tipei un loc pe scuter. Aceasta urca, isi pune casca si pleaca.
Slogan “scuterul X...cel mai hot accesoriu”


Grup tinta: adolescenti
Un grup de tineri pe scutere se plimba, se claxoneaza, se distreaza. Dau de un coleg prins in trafic si il cheama sa vina cu ei. El coboara din masina se urca pe scuter si pe fundal se aude melodia "Soy rebelde" (care are mare succes, formatia fiind alcatuita tot din tineri plin de enegie si nebuni)
Slogan “scuterul X...mai rebel ca tine”


--Sabina Pometcu

No comments: