Friday, June 1, 2007

What IF 38

Ce ar fi daca... s-ar crea un site-uri cu sondaje seriose, multiple si ample? Ideea este de a forma unul de acesta (de exemplu sondaje.ro). Plasezi acolo tot felul de intrebari, care mai de care si lasa lumea sa voteze, sa isi dea cu parerea.

Ideea centrala este de a face totodata si concursuri pentru cei care participa la sondaj, adica cine raspunde la intrebarile care le plasam noi, automat participa la concurs cu premii. (altminteri nimeni nu va dori sa participe la chestionari monotone si obositoare). Deci, putem chestiona toata Romania fara a ne scula de pe scaun, concursurile reprezentind atractia pentru respondenti.

Ce fel de premii? In special CD, autocolante, maiouri, fleacuri, pad-uri etc.

Dupa 1-2 ani site-ul va incepe sa creasca, deci tot mai multe firme vor fi interesate de a plasa intrebari cu substrat in aceste sondaje (de exemplu, cite televizoare aveti acasa, cind ati procurat ultimul televizor etc) pentru a face sondaje.

Aici se pot pune fel de fel de intrebari, asa ca site-ul nostru, in 3-4 ani sa devina barometru sau ceva de genul acesta in sondaje si un puternic portal pentru plasarea reclamei.

Punctele forte: simplitatea de a participa la sondaje, interesul de a participa, acoperirea oferita.

-- Vitalie Nica

No comments: