Monday, June 4, 2007

WHAT IF 71

Ce-ar fi daca...ar exista un supermarket care sa contina absolut tot ce iti trebuie pentru o prima intalnire, o seara in doi, o zi de dragobete, aniversare sau orice alta zi pe care vrei sa o sarbatoresti langa el/ea, si sa nu fie un sex shop :p.

Construim un mare supermarket care sa aiba zona de autoservire cu tot soiul de biscuiti in forma de inima, ceaiuri cu efect afrodiziac, torturi speciale, felicitari si restul. pe langa prostioarele comerciale, ai un magazin de idei unde vanzatorul te intreaba ce fel de zi sarbatoresti si te sfatuieste cu privire la cadoul sau la cum sa petreci ziua/seara respectiva. tot aici poti concepe felicitari unice (adica le faci tu, din pozele tale, din cuvintele tale, tot ce iti dau ei este hartia speciala si un printer; sau poti sa le scrii de mana. la fel si cadouri de genul origami, te invata cum sa le faci...iti bati capul 30 de minute sau ore in sir, dar faci o gasca de toata frumusetea din hartie cerata rosie.

Mai punem o florarie DAR toate florile trebuie sa aiba legatura cu cuplul and of course love. deci vom avea floarea pasiunii, excludem trandafirii ca nu ne plac, bambusi cu mentiunea locului in care trebuie sa ii amplasam, iasomie, magnolie etcetera etcetera...putem include aici faza cu origami, sa le agatam bucatele de ratusca in orhidee.

Parfumerie...dar cu esente de parfum, si nu alea din obor sau unirii. cercetam...
uleiuri si chestii pentru masaj, baie si restul.

Siiiii magazin de inele dar nu din aur ci din ata colorata, pe care la fel ti le confectionezi daca vrei, daca esti un afacerist grabit le iei gata facute, si normal si astea au o insemnatate. pentru asta cred ca trebuie oameni semiologici care sa stie ce culoare si ce forma trebuie sa aiba un inel sau altul. si nu toate sunt pentru fetite! sunt inele de ata si pentru baietei!

Restaurant care face livrari la domiciliu sau poti lua tu la pachet mancaruri specifice unei seri in doi (bolognese cu iasomie, calamar iute, ciocolata cu piper...). la fel, te sfatuieste nenea de acolo, ai un meniu special cu tot ce trebuie sa stii despre un anumit fel de mancare, si evident retetele sunt venite din lumea larga...

--Maria Alexandra Ciobanu

No comments: