Monday, June 4, 2007

WHAT IF 73-76

Ce-ar fi daca o companie de constructii ar avea drept slogan "We build anywhere" si pe toate materialele lor, la sectiunea de contact sa scrie foarte oficial "Terra Department"?

Ce-ar fi daca intr-un loc foarte aglomerat sa se produca un zgomot puternic astfel incat, reflexiv o mare parte dintre oameni sa isi indrepte atentia spre locul de unde a venit zgomotul si sa fie martori la o campanie publicitara? S-ar numi BoomAdvertising. Zgomotul ar putea fi o sirena, o trompeta, orice. Ar putea fi regizat un accident de masina( pentru o companie de asigurari). Tot ce este important este sa se mentina atentia privitorului. Dar aici este un cu totul alt set de idei ;) .

Ce-ar fi daca ar incepe un concert cu tipatul cu care incepe melodia "Scream" a lui Michael Jackson iar pe display-uri suspendate sa ruleze un clip cu un geam care crapa si incepe sa cada bucata cu bucata, sincronizat cu bucati de geam real care cad (dintr-un lacas facut special) din interiorul display-ului? Dupa aceasta secventa ar urma clipul-intro normal al concertului.


--Dan Mereanu

No comments: