Wednesday, June 6, 2007

WHAT IF 86-93

Ce-ar fi daca… in fiecare statie de autobuz ar exista un aparat automat cu numere si lumea sa urce in autobuz dupa numarul de pe bilet. Astfel cei care ajung primii in statie se si urca primii (este si corect asa).

Ce-ar fi daca...ambalajele ar fi facute din material special care se topeste daca este bagat in apa, iar tomberoanele sa fie pline cu apa. (ar exista mult mai putine gunoaie si tomberoanele nu ar mai mirosi atat de urat).

Ce-ar fi daca...tot tomberoanele ne-ar “vorbi” cand aruncam in ele gunoaie: “Multumim mult! Sa aveti o zi buna!”

Ce-ar fi daca...in fiecare weekend in parcuri s-ar organiza seri dedicate unei tari, cu mancare traditionala, expozitie de fotografii, dansuri traditionali, costume?

Ce-ar fi daca...ar exista o lege pentru ca fiecare cetatean sa planteze pe an un copac, in functie de regiunea in care locuieste?

Ce-ar fi daca...firmele si-ar incuraja angajatii sa vina la serviciu cu bicicletele oferite in colaborare cu producatori de biciclete, iar in firme ar exista dusuri pentru ca angajatii sa inceapa plini de energie ziua? ar exista un nou sport national "Jobciclismul".

Ce-ar fi daca...in loc de actori ar aparea in campanii publicitare oameni obisnuiti filmati intr-un loc la intamplare ales? prieteni care sa vad la o terasa, iubiti care se plimba prin parc, in discoteca cu prietenii, oamenii sa apare cum sunt ei cu adevarat.--Sabina PometcuNo comments: