Wednesday, June 6, 2007

WHAT IF 114-117

Ce-ar fi daca in restaurante, cluburi, puburi etc. ar exista pe fiecare masa cate un meniu electronic. Meniul ar contine imagini video cu produsele oferite, detalii in legatura cu ingredientele si modul de prepare a mancarurilor. Astfel, clientii, in loc sa astepte pana vine ospatarul sa le ia comanda, trimit singuri comanda la bar/bucatarie doar prin intermediul acestui meniu. Fiecarei mese ii va fi alocat un numar in baza de date, stiindu-se in acest mod exact cine si ce a comandat. Meniul ar oferi consumatorilor posibilitatea de a comanda oricand, evitand semnele disperate catre ospatari. La final, clientul poate cere nota doar prin selectarea acestei optiuni din meniu, avand posibilitatea sa plateasca pe loc cu cardul.

Ce-ar fi dacain supermarket-uri ar exista un raion sa zicem, “New Entry” in care sa fie expuse noile produse aparute pe piata. Pentru cei care nu au timp sa se uite la televizor(nu sunt la curent cu reclamele pentru noile produse), au atatea pe cap incat nu sunt atenti la publicitatea din jur, ar fi interesant ca atunci cand merg la cumparaturi sa stie ce a aparut nou pe piata doar prin trecerea pe la acest raion.

Ce-ar fi dacas-ar realiza un site gen “Youtube” , 100% romanesc si anume:”traiminromania.ro”. Pe situl respectiv sa fie postate toate perlele si situatiile amuzante ale “vedetelor” autohtone si de ce nu ale romanilor de rand. Oricum, la cat de creativi sunt romanii…sigur nu s-ar duce lipsa de material.:--Georgiana Petcu

1 comment:

psycho said...

Adica microsoft.com/surface si trilulilu.ro? :-?