Thursday, June 7, 2007

WHAT IF 150-154

Ce-ar fi daca...in orice loc public s-ar crea un compartiment special, un fel de „refreshing zone” pentru femei, cu diferite tipuri de cosmetice si alte lucruri, pentru a avea gentile mai usoare. Sa nu se supere cei de la Leo Burnett, stiu ca nu ar mai avea farmec pentru cercetare. J Doar ca a inceput sa ma doara umarul drept, iar pe stangul nici nu ma gandesc sa o schimb.

Ce-ar fi daca...toate conferintele si seminariile (asa cum sunt si cele de la IdeaForum) s-ar putea transmite si pe Internet, pentru cei care nu sunt din Bucuresti?
sau...
Ce-ar fi daca...IdeaForum s-ar sustine, in fiecare an, intr-un alt oras al tarii? E foarte frumoasa capitala Moldovei....:J, ce sa mai spun de numarul studentilor interesati de domeniu.

Ce-ar fi daca...nu s-ar mai construi blocuri si, mai ales, camine pentru studenti cu parter inclus? Nu ar mai fi instalatori care sa faca tot felul de conversatii in fata geamului, copii care sa bata la geam ca la usa, nu ar mai fi ambalaje goale aruncate de sus pe pervaz...hmmm...ar fi bine. Stiu ca e grav pentru cei care nu au viza de flotant in caz de control, insa distanta de la etajul 1 la sol nu e asa mare. :D


--Oana Bistriceanu

No comments: