Monday, June 4, 2007

WHAT IF 46-52

Ce-ar fi dacas-ar amplasa, pe perioada verii, in mijloacele de transport in comun, stickerul atasat?

Ce-ar fi dacain supermarket-uri, la raionul cu produse cosmetice s-ar amplasa si un mini-stand-frigorific cu iaurt, de exemplu Danone Activia.

Ce-ar fi daca in supermarket-uri si nu numai, la raioanele/magazinele unde se vand ciorapi s-ar pune si un raft cu spray-uri pentru picioare( deodorante, etc.)

Ce-ar fi dacao revista, la un numar aniversar ar avea o coperta dubla. Prima, obisnuita, iar a doua sa fie o presupunere a copertei revistei peste inca x ani/numere, depinde ce aniverseaza. S-ar face presupuneri atat la pret cat si la titlurile articolelor. Iar data sa fie bineinteles, cea de peste x ani/numere. Mesajul ar fi ceva de genul: mergem mai departe.. in acest context, s-ar putea face reclama la Johnnie Walker..

Ce-ar fi dacaun magazin care comercializeaza haine si incaltaminte de la mai multe firme, de exemplu "Famous Brands" ar pune prin vecinatatea magazinului urme de pasi in functie de model si firma, urme care ar duce bineinteles in magazinul respectiv.

Ce-ar fi daca
sezonul acesta, in statiunile de pe litoral si de la munte, ar fi restaurante si terase care sa ofere la fiecare meniu 2 carti postale, dar ceva mai deosebite, nu ca cele de la tarabe.

--Dan Mereanu

No comments: