Thursday, June 7, 2007

WHAT IF 127-129

Ce-ar fi daca… intr-o zi, toate mainile destinului din lume ar intra in concediu?...hmm…sa explicam…

Mana destinului ne ghideaza viata…ce nu stim noi este ca nu e doar una…ci sunt mai multe, mult mai multe. Si fiecaruia dintre noi ii pun cate un deget in carca. Cand Baiatul vrea sa mearga in fata, simte ca este impins de o forta inexplicabila spre stanga. Se intoarce, se uita in parti, se stramba, nu intelege, dar tot la stanga se indreapta. In spatele lui, degetul mare chicoteste…si il indruma. Tot asa si copiii, se joaca si alearga pe unde degetele mici de la mana le arata si ii arunca. Indragostitii sunt tintuiti in fata altarului de inelare, aratatoarele le lumineaza calea artistilor . E usor sa deosebim personalitatile dupa unghiile mainilor din spatele lor…unghii murdare pentru talhari, unghii cochete pentru absolventi, oja neagra pentru rockeri si unghii cu pierce-uri pentru punkeri. Cateodata se unesc ca sa dea… bobarnace… de reusesc prin putere sa ne arunce peste mari si tari. Asa s-a intamplat si cu Baiatul, care a devenit Barbat, apoi Batran pana sa o intalneasca acolo, peste oceane, pe Ea.

Dar ce-ar fi daca in ziua in care mainile destinului ar intra in concediu, Baiatul alege calea dreapta…si merge in fata…? Acolo e Ea, tanara, frumoasa si indragostita. Si pentru o zi, el va fi degetul ei…CROIESTE-TI DESTINUL…RANGE ROVER.

ARMANI (orice altceva, variantele alese sunt amuzante)

Ce-ar fi daca… cei din jurul tau iti spun in fiecare zi ca te iubesc, dar tu nu intelegi? …(o marca de produs, eventual telefonie mobila)…CA SA ASCULTI MAI BINE!

Ce-ar-fi-daca are patru anisori. Ce-ar-fi-daca s-a rusinat tot timpul de numele lui si este acum un baietel sfios si bosumflat. Ana il iubeste pe Ce-ar-fi-daca si ii scrie in fiecare zi. Ea e mica si nu stie sa faca bine literele. Si in fiecare zi Ce-ar-fi-daca primeste cate un biletel prin care i se marturiseste dragostea Anei: „ CE AR FI DACA ANA TE IUBESTE” . Dar Ce-ar-fi-daca nu intelege…si in fiecare noapte, inainte sa adoarma, se intreaba ce-ar fi daca Ana il iubeste.--Alexandra Popescu

No comments: